Bekijk online versie
Header KNVB
Nieuwsbrief juli
voetballen met een beperking
 
Campagne KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport
Sinds het begin van 2017 stimuleren we gezamenlijk amateurclubs om het G-voetbal verder te ontwikkelen en het de aandacht te geven die het verdient. Neem een kijkje bij 1 van de verhalen...
Lees verder lees meer
 
 
Vind een club! G-voetbal bij jou in de buurt
Via de KNVB website is het tegenwoordig mogelijk om clubs die G-voetbal aanbieden te zoeken. Handig voor mensen die op zoek zijn naar een geschikte club en handig voor consulenten aangepast sporten in de regio.
Lees verder lees meer
 
knvb afbeelding
 
knvb
Is Oranje er klaar voor?
Van 7 tot en met 23 juli doet het CP-team mee aan de World Championships in Argentinie. Het team, onder leiding van de nieuwe Bondscoach Max Raeven, gaat voor een plek op het podium
Website World Championships lees meer
 
knvb
EK CP-voetbal 2018 in Nederland!
Van 22 juli tot en met 5 augustus organiseert de KNVB voor het eerst het EK CP-voetbal op de KNVB-Campus in Zeist.
Lees verder lees meer
 
evenementen
26 juli 2017
Oefeninterlands CP-team tegen Oekraine
Op woensdag 26 juli (19.00) en op zondag 30 juli (12.30) speelt het CP-team 2 oefeninterlands tegen Paralympisch kampioen Oekraine. Beide duels worden gespeeld op de KNVB Campus in Zeist.
 
2 aug 2017
Landelijk G-voetbaltoernooi Barendrecht
Voor de 25e keer organiseert de KNVB, samen met de Coaches Betaald Voetbal en de BVV Barendrecht het landelijke G-voetbaltoernooi
 
15 sep 2017
Wereldrecord poging penalty schieten in Oss
  • De Zwaluwen Jeugdactie organiseert samen met het Sport Expertise Centrum (SEC) en SV TOP een officiele Guinness World Record poging aaneengesloten penalty schieten.
  • Voor wie voetbal jij?: Op 16 en 17 september voetballen 350.000 jeugdvoetballers in het kader van de Zwaluwen Jeugd Actie voor hun leeftijdgenoten met een beperking.
 
22 okt 2017
Totaalvoetbaldag "aangepast voetbal" bij vv Noordwijk
De gemeente Noordwijk is in 2017 gekozen tot "European Sport City 2017". In het kader hier van wordt een voetbaldag georganiseerd voor verschillende doelgroepen.
 
handig om te weten!
De medewerkers G-voetbal  zijn er om op lokaal niveau clubs te ondersteunen. Ook kunnen zij ondersteuning bieden aan andere regionale aanbieders binnen de gehandicaptensport.
Wil je als club een subsidieaanvraag doen? Kijk dan eens op onderstaande websites.