Nieuwsbrief december Bekijk online versie
Header KNVB
Nieuwsbrief december
terugblik 2 november en nieuwe bijeenkomsten
 
knvb
Aankondiging bijeenkomsten i.s.m. TPC
In samenwerking met de Talent Performance Coaches organiseren we op regionaal niveau twee bijeenkomsten. Talent Performance Coaches zijn verantwoordelijk voor het Jeugdplan Nederland en zijn betrokken bij de nationale jeugdselecties.
Lees verder lees meer
 
Datum volgende landelijke bijeenkomst: 10 april
Hierbij kunnen we de datum voor die nieuwe bijeenkomst ook vast melden: zet woensdag 10 april in je agenda. Locatie en inhoud gaan we komende tijd verder uitwerken. Zodra de de invulling verder uitgewerkt is, versturen we de officiële uitnodiging.
 
knvb
Terugblik bijeenkomst 2 november
Vrijdag 2 november vond de tweede landelijke bijeenkomst plaats voor de deelnemende verenigingen aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal. Centraal onderwerp tijdens deze bijeenkomst was promotie en communicatie ten behoeve van ledenwerving, -binding en -behoud.
Lees verder lees meer
 
knvb
Factsheets: werf, bind en behoud leden voor de club
Op welke manier kun je kinderen werven voor jouw vereniging? Hoe bind je junioren aan de club? En hoe zorg je ervoor dat ook de senioren plezier blijven hebben in hun vriendenteam? Alle informatie over het werven, binden en behouden van leden vind je in deze factsheets per doelgroep.
Lees verder lees meer
 
Project: meer gelijke kansen voor alle jeugdvoetballers
Teamindeling- en selectiebeleid, iedere vereniging heeft er mee te maken en doet het op haar eigen manier. Een hartstikke moeilijke klus, waarin de KNVB ziet dat meer en meer verenigingen hier bewuster over nadenken en naar handelen. Tegelijkertijd zijn er kansen voor de toekomst om dit nog beter te doen met elkaar. De praktijk is namelijk ook dat, bijvoorbeeld door scheidingen tussen selectie en niet-selectie teams, er nogal eens sprake is van een onevenredige verdeling van de middelen en faciliteiten.
Lees verder lees verder
 
knvb
VV Bavel zet in op PR en promotie voor verdubbeling aantal meiden
Tijdens het groeigesprek heeft VV Bavel drie speerpunten opgesteld om zich de komende jaren op te gaan richten. De belangrijkste speerpunten zijn PR en promotie om de speelsters te behouden voor de club en nieuwe leden aan te trekken.
Lees verder lees meer
 
KNVB Jeugdraad
Wat vinden jongeren zo leuk aan het voetbal? En wat juist niet? Wat kan de KNVB doen om voetbal nog beter te maken? En hoe kunnen verenigingen het leuk maken voor jongeren om vrijwilliger te worden? Elf jongeren denken vanaf het seizoen 2018/'19 mee met de KNVB. Deze elf jongeren vormen samen de KNVB Jeugdraad en denken met de KNVB mee over voetbalthema’s die hen aangaan. Waardevolle input voor de KNVB om erachter te komen wat deze doelgroep precies drijft en om bestuurders van de toekomst op te leiden. Benieuwd naar wat de KNVB Jeugdraad precies doet? Bekijk de video.
Bekijk video lees verder
 
knvb
Voetbal.nl Moment van de week
Hoera voor Janneke Bexkens van SV Orion MO19-1! Haar pegel werd Moment van de Week bij Voetbal.nl, ze won daarmee een voetbalclinic voor haar hele ploeg. Ook een clinic winnen? Meedoen kan via de Facebook-pagina van Voetbal.nl.  
Bekijk het doelpunt Janneke lees meer
 
 
knvb afbeelding